Simyo review

Wil je goedkoop bellen en nergens aan vast zitten? Maar wil je toch een goed bereik hebben. En veel inzicht in de kosten zodat je goed kan controleren wat je in rekening wordt gebracht en ook in de gaten kan houden dat er niet te veel gebeld wordt? Dan is Simyo toch wel de beste én goedkoopste prepaid aanbieder in Nederland. Goedkoop en kwalitatief goed.

Kwaliteit netwerk

Simyo zit op het kwaliteitsnetwerk van KPN. Qua dekking hoort KPN (niet zo vreemd) tot de beste in Nederland. Simyo komt dan ook regelmatig goed naar voren in testen onder consumenten.

Kosten

Bellen en SMS’en voor een vast tarief van 10 cent. Géén starttarief en betaal per seconde met een minimum van 1 minuut.

Internet met een redelijke snelheid (maximale downloadsnelheid van 1,0 Mbps/uploadsnelheid van 0,386 Mbps)

Tarieven internet:

  • Buiten bundel: 10 cent per 100 kB
  • Dagbundel 20MB € 1
  • Maandbundel 100MB € 4
  • Maandbundel 250MB € 7

Houdbaarheid beltegoed

Bij Simyo ontvang je na 5 maanden een email met daarin de melding dat je beltegoed bijna verloopt. Door het voeren van 1 uitgaande verbinding (bel/sms/internet) wordt het termijn van 6 maanden weer verlengd.

Voordelen Simyo

Opwaarderen gaat online of via je mobiel. Je krijgt dus een waarschuwing wanneer je prepaid tegoed op is. Je kunt ook automatisch opwaarderen zodat je nooit zonder beltegoed zit. Wat handig is, is dat je online je gesprekken en tegoed kan bekijken zodat je een goed inzicht krijgt in je belgedrag.

Voor ouders ook handig, want je kunt kijken naar wie ze bellen en hoe lang.

Simyo en en GSM toestel

Het werkt met elke simlockvrije GSM toestel.

Beoordeling Simyo

Simyo is als prepaid wel zeer aantrekkelijk. Lage heldere tarieven. Online gesprekkenoverzicht en goed netwerk. De grootste maandbundel is slechts 250MB. Voor best wel veel mensen is een databundel van 250MB voldoende, zeker als je vaak thuis WIFI aanzet. Maar als je veel buitenshuis internet zoals scholieren, dan is een grotere databundel handiger.  Kortom als je op zoek bent naar de beste goedkoopste prepaid dan moet je Simyo hebben. Bekijk het verder op Simyo.nl