Hollands nieuwe review

Hollandse Nieuwe tarieven

10 euro gratis beltegoed

Hollands nieuwe is het voordelige merk van Vodafone. Als je alleen af en toe internet, is het een goede keuze.

Kwaliteit netwerk

Hollands nieuwe zit op het kwaliteitsnetwerk van Vodafone. Met KPN toch wel de beste telefoonnetwerken van Nederland. Klanten van Hollands Nieuwe zijn tevreden blijkt uit testen onder consumenten.

Kosten

Bellen en SMS’en voor een vast tarief van 10 cent. Alle gesprekken worden naar boven afgerond op hele minuten.

Internet is in potentie sneller dan bij Simyo met een maximale downloadsnelheid van 14,4 Mbps (praktische downloadsnelheid 2-4 Mbps) en maximale uploadsnelheid 3,6 Mbps (in de praktijk tussen 0,7 en 1,1 Mbps).

Tarieven internet:

  • Dagbundel 20MB € 1

Een dagbundel gaat automatisch in zodra je een internet sessie start en is 24 uur geldig. Als je binnen 24 uur de maximale 20 MB verbruikt, stopt de internet sessie en kun je verder niet meer internetten.

Houdbaarheid beltegoed

Beltegoed is 6 maanden geldig.

Oordeel Hollands nieuwe

Hollands nieuwe zit op een goed telefoonnetwerk en heeft een snelle mobiele internetverbinding. Helaas is er alleen een dagbundel. Als je elke dag internet, kost je dat 30 euro per maand. En de dagbundel gaat tot 20MB waarna je niet meer kan internetten. Gemiddeld gebruikt men in Nederland weliswaar zo’n 16MB per dag, maar echt handig is het niet.

Heb je alleen maar af en toe mobiel internet nodig? Dan heb je met Hollands nieuwe een snellere internetverbinding dan met Simyo.