Telfort review

telfort prepaid internet aanbieding
Ook Telfort is een goedkope merk van KPN. In eerste instantie lijkt de prepaid niet interessant, maar de voordeelbundels maken het in sommige gevallen tot de goedkoopste prepaid.

Kwaliteit netwerk

Telfort zit op het kwaliteitsnetwerk van KPN. Dat blijkt ook uit de tevredenheid onder Telfort gebruikers in consumententest.

Kosten

Bellen voor een vast tarief van 36 cent en sms-en voor 8 cent. Gesprekken worden per seconde verrekend met een minimum van een minuut.

Bellen lijkt hiermee duur, maar Telfort heeft enkele interessante voordeelbundels zoals:

  • 300 minuten per maand voor €9
  • 100 SMS per maand voor €3

De snelheid van het internet is maximaal 1,0 Mbps (download)/100Kbps (upload). Snel genoeg om te surfen, online radio luisteren, online video’s bekijken en app’s te downloaden.

Tarieven internet:

  • 25MB maandbundel €5
  • 250MB maandbundel €10
  • 500MB maandbundel €15

Houdbaarheid beltegoed

Beltegoed is onbeperkt geldig als je eens in de 6 maanden opwaardeert.

Beoordeling Telfort

Telfort is interessant als je veel moet bellen en/of sms-en. De voordeelbundels maken het mogelijk om bijzonder voordelig te bellen voor wel drie cent per minuut.

Met de internetbundels kun je kiezen uit maandbundels. Als de bundel op is, kun je niet mobiel internetten. Gemiddeld dataverbruik in Nederland is zo’n 488MB, dus de 500MB maandbundel is zo op. Met name de iPhone heeft een hoog dataverbruik. Je kunt weliswaar per maand twee internetbundels afnemen, maar dat maakt het wel prijzig.

Een betere keuze is dan T-Mobile prepaid. Mobiel internet is hier sneller en je hebt een databundel tot 1.000MB.