Hi review

hi prepaid onbeperkt online
KPN heeft meerdere voordelige merken zoals Hi. Hi heeft enkele interessante bundels waarmee je voordelig kan bellen en online kan zijn.

Kwaliteit netwerk

Het KPN netwerk is de beste, dat blijkt ook uit testen onder consumenten. Klanten van Hi zijn tevreden over het netwerk.

Kosten

Bellen voor een vast tarief van 36 cent en SMS 5 cent. Gesprekken worden per seconde verrekend met een minimum van een minuut. Hi heeft vele bundels waaronder de Hi Maximum Bel-bundel. Voor €9,95 kan jij 150 minuten per maand naar alle Nederlandse nummers bellen.

Internet is vrij langzaam met 128/64 kbps. Op zich goed voor Whatsapp berichten maar Youtube video’s bekijken is niet echt fijn op deze snelheid.

Tarieven internet:

  • Buitenbundel €1,02 per MB
  • Onbeperkt online maandbundel € 7,50
  • 50MB weekbundel + onbeperkt SMS € 3,50
  • 100MB weekbundel + onbeperkt SMS € 5
  • 250MB weekbundel + onbeperkt SMS € 6,50

Houdbaarheid beltegoed

Houdbaarheid is onbeperkt als je 1x per 6 maanden opwaardeert.

Oordeel Hi

Hi prepaid is standaard niet zo goedkoop. Maar door voordeelbundels te nemen, kan Hi toch in sommige situaties de goedkoopste prepaid zijn. Zo zijn er voordeelbundels voor veelbellers en kun je met een voordeelbundel altijd online bereikbaar zijn. De snelheid van de Hi internetverbinding is wel vrij laag. Goed voor Whatsapp berichten, maar als je veel foto’s en video’s uitwisselt, is een andere prepaid aanbieder met snellere mobiele internet fijner.